Erdem yaptığı açııklamada "Son günlerde Basına yansıyan asılsız haberlerle Partimizin Yükselişini Provoke etmeye çalışıyorlar. Ama nafile.  Milliyetçi Hareketin Yükselişi devam edecektir.

Laf ebeliği ile Yükselişimize mani olamayacaklardır. Seçim Çalışmalarımızda olsun, Basın açıklamalarımızda olsun, Başta ben İl Başkanı olarak seçimin Ülkemize Milletimize Partilerimize ve Adaylarımıza hayırlar getirmesi dileğinde bulunmuşuzdur. Hala aynı dileği taşıyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir zaman bölücü faaliyete ödün vermemiştir, Yan yana olmamıştır ve olamazda. Milliyetçi Hareket Partisi Oslo’da teröristlerle görüşme Şerefsizliğini yapmadı. Teröristleri affetmek için Habur da Çadır mahkemesi kurmadı. Milliyetçi hareket Partisi Binlerce vatan Evladını Şehit eden PKK’ya Hamilik yapan Barzani’yi Diyarbakır da ayağına gidip sarmaş dolaş olmadı.

Milliyetçi Hareket Partisi Dolmabahçe Sarayında Devlet olarak Süklüm Büklüm olup; Terörist başının on emrini dinlemedi.

PYD ile PKK eşittir deyip te; Bu terör örgütlerine hamilik yapan Peşmerge’ye Resmi geçit yaptırır gibi Türkiye sınırında geçirip Suriye geçişine izin veren Milliyetçi Hareket Partisi değildir.

Irak’ın  İşgali esnasında Binlerce Müslümanı öldüren ve Binlerce Müslüman kadın ve kızlarımıza   tecavüz eden ABD askerlerine “MEMLEKETLERİNE SAĞ SELİM DÖNMELERİ “ için duacı olan Milliyetçi Hareket Partisi değildir.

Bütün bu zihniyette olanlar Milliyetçi Hareket Partisi’ne Menfi söz söyleme Hakkına ve HADDİ’ne sahip değildir.

Bu Böyle biline." ifadelerini kullandı.

Editör: İbrahim Halil Aksoy