Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Sürgü Mahallesine giden MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan burada akrabaları ile hasret giderdi.
Çocukluğu ve gençlik yıllarının geçtiği Köyü’nde hemşehrileri ile sohbet eden Hakan Kalkan’a, Sürgülüler hayır dualarını ilettiler.


MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan daha sonra, Malatya merkezde bulunan Sürgülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.


Kalkan burada, Sürgülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Sevim ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı.
Başkan Mehmet Sevim, Malatya’da Sürgü’den aday adayı çıkmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, Sürgülülerin girişimci ve cesur olduğunu söyledi. Sevim “İşte karşımızda bir Sürgülü var o da cesur. MHP’den Aday adaylığı için 24 yıllık görevinden istifa etmiş. Kendisine desteğimiz tamdır” diye konuştu.


Hakan Kalkan da, Sürgülüler Derneği’nde bulunmaktan büyük mutluk duyduğunu belirterek şunları söyledi:


“Malatya’nın uzunca süredir sorunlarını yakından takip etmekteyim. Kayısı başta olmak üzere, uyuşturucu, trafik, işsizlik ve göç sorunlarının tümünü tek tek ele aldık bunları raporladık. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak sadece sorunlar üzerinde durmayacağız, sorunların çözümünü de ortaya koyacağız. Şu anda Malatya merkezde özellikle uyuşturucu bağımlılığı her geçen gün tırmanmakta ve Malatya’da bu konu ile ilgilenen tek Parti var o da, Milliyetçi Hareket Partisi. Desteğinizi verirseniz biz de sorunlarınızın çözümü için gece gündüz demeden çalışacağız.”

Editör: İbrahim Halil Aksoy