Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı ve MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek’in de yer aldığı destek açıklamasında MASTÖB Malatya Şubesi Başkanı Murat Cengiz kulübe herkesin destek olması çağrısında bulundu.

“MALATYASPOR’A SAHİP ÇIKMALARI ÇOK GÜZEL BİR DAVRANIŞ”
Gevrek yaptığı açıklamada, “Ben Murat başkanıma ve MASTÖB’ün değerli üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik kollarımız ve kadın kollarımız buradalar. Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugün de gençlerimizin hem futbolumuza sahip çıkma, hem de Yeni Malatyaspor’un yanında olmaları anlamında önemli bir an yaşıyoruz. Bizlere destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. Malatya sivil toplum örgütlerinin bu şekilde Malatyaspor’a sahip çıkmaları çok güzel bir davranış” dedi.



“MASTÖB MALATYA İÇİN, TÜRKİYE İÇİN BİR MOZAİK”
MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ise yaptığı açıklamada, “Bugün Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda MASTÖB’ün genel başkanını burada ağırlıyoruz. Bizim gençlik kollarımız, kadın kollarımız güzel bir organizasyon yaptılar. Malatyaspor’un en kötü döneminde, bundan iki maç önce de statta kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla yer almıştık. Adana maçı öncesinde de teknik heyetimizi ve futbolcularımız ziyaret ettik. Onları Adana maçı için motive ettik. İnşallah desteklerimizle takımımız şampiyonluk yolunda ilerleyecek. Adil başkanımızın her zaman yanındayız. Malatya’nın bütün gençleri burada. MASTÖB Malatya için, Türkiye için bir mozaik” diye konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy