Değeri milyon lirayı geçen yılın düğününde katılan konuklar şıklıkları ile dikkat çekti. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı düğüne Şener Şen ve Çağatay Ulusoy katılmazken Halit Ergenç film çekimleri dolayısıyla gelemedi. Davetlilerin kokteyl alanına alınmasıyla başlayan düğün nikah töreni, yemek ve eğlence şeklinde devam etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren eğlence öncesi basın mensuplarını kıramayarak karşılarına geçen çiftin heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Gazetecilerin tebriklerini kabul eden İmirzalıoğlu,” Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyoruz, iki gündüz burada yoğun mesai harcadığınızın farkındayız, sizin için buraya geldik, biz evlendik artık eğlenmek istiyoruz, arkadaşlarımızla bu özel günümüzü izin verirseniz rahat rahat paylaşmak istiyoruz” şeklinde konuşup ricada bulunurken Sinema Kobal sadece teşekkür etmekle yetindi. Konuşmasa sonrası gazeteciler hatıra fotoğrafı çektiren gelin damat sonra konukların yanına gitti.

İstanbul’dan düğün için özel olarak getiriline güvenlik ekibi sabaha kadar ormanlık alanda tarama yaparak gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi. Uzaktan kumandalı dronların gün boyunca uçuş yaparak alanı taradıkları da dikkatlerden kaçmadı. Düğün boyunca çevre ilçelerden gelen hayranlar da geceyi uzaktan takip edebildi.

Son günlerin en çok konuşulan düğününde yıldızlar geçidi yaşandı.

Editör: İbrahim Halil Aksoy