Çocuk Meclisi Başkan Yardımcısı Aslı Atalan ve Yürütme Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten huzurevi sakinleri büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. 


Çocuk Meclisi Başkan Yardımcısı Aslı Atalan, Çocuk Meclisi 3. Olağan Genel Kurul toplantısından sonra oluşan yürütme kurulu ile birlikte ilk icraatlarının huzurevi ziyareti olduğunu söyledi. Çocukların ve gençlerin yaşlıların nasihatlerinden ve tecrübelerinden faydalanmaları gerektiğini vurgulayan Atalan, “Yaşlılar toplumun rehberi aynı zamanda bereketidir” dedi.

KENT KONSEYİ ÇOCUK MECLİSİ

Atalan, Çocuk Meclisi olarak düzenli periyotlarda Huzurevi ziyaretlerini gerçekleştireceklerini söyleyerek, “Bizlere destek olan Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a ve burada bizleri kabul eden değerli büyüklerimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

kent konseyi çocuk meclisi


Huzurevi sakinleri ise ziyaret boyunca çocuklara hayatla ilgili tavsiyelerde bulundular. Herkesin bir gün yaşlanacağını söyleyen huzurevi sakinleri, yaşlılara gerekli saygı, sevgi ve hürmetin gösterilmesi gerektiği mesajlarını ilettiler.
Yaşlılara çiçek hediye eden çocuklar, program sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektiler.

süleyman kamçı

Editör: İbrahim Halil Aksoy