Çalışmaların devam ettiği 15 sokakta, Kurban Bayramı öncesi asfaltlama, kaldırım yenileme ve kilit taş çalışması tamamlanacak.
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 46 sokakta sürdürülen çalışmalar, devam ederken, 15 sokakta çalışmalar Kurban Bayramı öncesi tamamlanacak. Aslanbey, Şifa, Çamdere ve Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'nde sürdürülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

MAHALLELİDEN TEŞEKKÜR
Mahalle sakinlerinden Fehmi Asena, Battalgazi Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, "Battalgazi Belediyesine ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Yollarımızı çamurdan pislikten kurtardılar. Çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
Yapılan çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür eden Ahmet Turan, “30 yıldır bu mahalledeyim. Mahalleli olarak böyle hizmet görmedik. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştur.


Yapılan hizmetlerin yerli yerinde olduğunu belirten, mahalle sakinlerinden Yaşar Halaç ise,"Doğdum doğalı bu mahalledeyim. Yapılan hizmetleri eleştirmek haksızlık olur. Evinizde bir mutfağı tamir için birçok eziyete katlanıyorsunuz. Şu an mahallemizde yapılan çalışmalara da sabır göstermemiz lazım. Bir anda olacak işler değil. Belki bir hafta eziyet çekiyoruz ama sonrası tertemiz bir mahalleye kavuşacağız. Yapılan hizmetlerden dolayı memnunuz. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ve ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: İbrahim Halil Aksoy