Adıyaman’da motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki genç feci şekilde hayatını kaybederken, 16 yaşındaki genç ise, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. 


Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Ender Bağcı (17) idaresindeki 02 HS 197 plakalı motosiklet ile Hasari Alan idaresindeki 02 DP 423 plakalı otomobil ile Sakarya Caddesi Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi) yakınlarında çarpıştı. Meydana gelen feci kazada motosiklet sürücüsü Ender Bağcı ile motosiklet üzerinden bulunan 16 yaşındaki Yusuf Can Bağcı yola savruldu. Ağır yaralanan Yusuf Can ile Ender Bağcı’nın yardımına Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanları koştu.

Hastanede görevli sağlık çalışanları tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan Yusuf Can ile Ender Bağcı ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 17 yaşındaki Ender Bağcı, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, 16 yaşındaki Yusuf Can Bağcı ise yoğun bakım ünitesine alındı. 17 yaşında hayatını kaybeden Ender Bağcı’nın cenazesi, yapılan işlemlerin ardından hastane morguna alınırken, kaza haberini duyarak hastaneye koşan Yusuf Can ile Ender Bağcı’nın yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Editör: İbrahim Halil Aksoy