TSE Malatya Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz,"Yeşilyurt Belediyesi'nin bir süre önce başlatmış olduğu TSE ISO 9001:2008 kalite yönetim çalışmasını başarıyla sonuçlandırdı. Bu hizmetlerin böyle bir belge ile sonuçlandırılması da bundan sonraki hizmetlerin daha iyi olacağı düşüncesi yaratıyor. Standardın ruhunda sürekli iyileşme dediğimiz mevcutta yaptığımız bir işin daha iyisini yapma anlayışı var. Bu da Yeşilyurt Belediyesine yakışan bir anlayış, hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, "Yeşilyurt Belediyesi kaliteyi sürekli hedef olarak önüne koymaktadır. Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri için gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Yeni kalite standartlarını yakından takip ediyor ve kalitemizi her geçen gün yükseltiyoruz. Hizmet sunumunda hız, kalite, verimlilik ve etkinliği en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Vatandaş memnuniyetini sağlamak, yönetim sisteminde sürekli iyileştirmeler yapmak ve yapıyı sürekli dinamik bir halde tutmak anlayışıyla hareket ediyoruz” diye konuştu.


TSE Malatya Belgelendirme Müdürü Eraslan Yılmaz tarafından, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat 'a TSE ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni verdi.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN YENİ LOGOSU BELİRLENDİ


Editör: İbrahim Halil Aksoy