Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Malatya Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren bu yıl 6’cısı düzenlenecek olan Malatya Uluslar Arası Film Festivali için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman, Dağdeviren’in ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Açıklama yapmak için sayın valimiz cemiyetimizi şereflendirmiştir. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Festivalin daha da güzelleştirilmesi için başarılar diliyorum”dedi.


Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren ise, 6’cı Uluslar Arası Film Film festivalinin çalışmalarına başladıklarını söyleyerek “Bu sene Malatya Uluslar arası Film Festivalinin 5’cisini icra ettik. Konuklarımızı ağırladık Malatyalılarımız ve Halkımızla birlikte. Bir Hafta dolu dolu film, sanat, sinema konuları Malatya’nın gündemine oturdu. Bu konuda Malatyalı hemşerilerimizin bilgilendirilmesi, programlardan haberdar olmasında yerel medyamızın çok önemli bir vazifesi var. Bizler önümüzdeki yıllarda icra edeceğimiz, film festivallerimizde yerel medya ile ilişkilerimizi daha iyi nasıl kuvvetlendire biliriz, halkımıza yapmış olduğumuz bu etkinlikler ile alakalı doğru ve zamanında nasıl bilgilendirme yapa biliriz beraber bir istişare edip bu konularla alakalı fikir alış verişinde bulunmak için cemiyetimizi şikayet ettik. Amacımız bu festival başarı çıtasını her yıl daha yükseklere taşımak”dedi.

Sinemalarda bu hafta




Editör: İbrahim Halil Aksoy