Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen ve Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün başkanlığında gerçekleştirilen üçüncü oturumda, geçen toplantıya ait karar özetinin oylanmasının ardından gündemde bulunan maddelerin görüşülmesine geçildi.


Gündem maddeleri arasında yer alan, Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 adet Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nden, İnönü Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nin Malatya İl Müftülüğü’ne, Fırat Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nin Battalgazi Halk Eğitim Müdürlüğü’ne, Uçbağlar Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nin de Uçbağlar Mahallesi Eğitim Derneği’ne tahsis edilmesi kabul edildi. Toplantıda ayrıca, İçme suyu Kaptaj Sahasının MASKİ Genel Müdürlüğüne tahsis edilmesi de kabul edildi.


Belediye Meclisi, İnönü Mahallesi’nde bulunan parsel üzerine 150 Yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yanı sıra Park ve Rekreasyon alanı olarak düzenlemesini kapsayan İmar Planı değişikliğini de İmar Komisyonu kararı doğrultusunda kabul etti.


İL HAYVAN SAĞLIĞI ZABITA KOMİSYONUNA ÜYE SEÇİMİ
İl Hayvan Sağlığı Zabıta Komisyonu’na üye seçiminin de yapıldığı Meclis Toplantısı’nda, asil üyeliğe Kadir Yoldaş, yedek üyeliğe ise Mehmet Nuri Aslan seçildi.
Gündemde yer alan diğer maddelerin bazıları görüşülerek kabul edilirken, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi.
Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısını, 11 Şubat Çarşamba günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı.

Meclis Toplantısında Seyahat Kartları Uygulama Yönetmeliği Kabul Edildi


Editör: İbrahim Halil Aksoy