Malatya’nın 13 ilçesinde yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan yolları asfaltlayarak vatandaşın hizmetine sunuyor.

 

Battalgazi ilçesinin doğu yakasında bulunan Karaköy, Karakaşçiftliği, Karatepe ve Şişman mahallelerinde 9 kilometrelik asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarda 70 ton emilsiyon kullandı.

Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl bölgede 5 kilometrelik yeni yol açmıştı. 8 metre genişliğinde açılan yolla, Karatepe Mahallesi Karakaşçiftliği Mahallesi’ne bağlanmıştı.

 Muhtar Yoldaş: Malatya’da kalkınma hamlesi başladı

Yapılan asfalt ve yol hizmetlerini değerlendiren Karatepe Mahalle Muhtarı Gazi Yoldaş, Büyükşehir ile birlikte Malatya’da bir kalkınma hamlesinin başladığını, bunun en iyi örneklerinin de kırsal mahallelerde yapılan hizmetler olduğunu söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür eden Muhtar Yoldaş, “Bu hizmeti almanın sevincini yaşıyoruz. Uzun yıllardır yol sorunumuz vardı. Büyükşehir olmamızla birlikte bu sorunlarımız ortadan kalktı. Yeni açılan yol ve dökülen asfalt ile birlikte mahallelerimiz ter temiz oldu. Bu hizmetlerin gelmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Editör: İbrahim Halil Aksoy