Akçadağ Öğretmenevi’nde Saat 14.00 ‘da başlayan Kongre’ye AK Parti Milletvekilleri, Mustafa Şahin, H.Cemal Akın, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kâhtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Eski İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte çok sayıda Genç katıldı.

Divan teşekkülünün oluşumunun ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu. Misafirlerin takdimleri ve gelen mesajların okunmasının ardından faaliyet raporu okundu. AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal yaptığı konuşmada Akçadağ’da önemli bir gelişmenin yaşandığını belirterek AK Parti’nin AK Gençliğe önem verip, AK Parti’nin 2023 ve 2071 vizyonunu sürdürecek gençlerin AK Gençler olduğunu belirtti.

Yapılan Olağan Genel Kurul’da Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Ahmet Polat yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“Bugün Burada farklı bedenlerde tek bir kalp Atıyor. Bu tek kalp 13 yıl boyunca coşkuyla heyecanla umutla attı. Bundan sonraki dönemde de aynı coşku aynı heyecan ve aynı umutla atacağına inanıyorum. rabbime, bize bugünleri yaşattığı için, İşte bu heyecanı, bu coşkuyu yaşattığı için Hamd ediyorum. Yeni Türkiye hedefinde en büyük sorumluluğun biz gençlere düştüğünü biliyoruz. Yeni Türkiye için önümüze çıkacak engelleri hiç yılmadan yorulmadan aşacağımıza inanıyorum. Akçadağlı bir genç olarak Akçadağ gençliğinin bütün sorularını en iyi şekilde biliyor ve çözüm yolunun Ak Parti Gençlik Kollarından geçtiğine inanıyorum. Bütün Akçadağ Gençliğini Ak Gençlik te buluşmaya davet ediyorum. Bizi bu göreve uygun gören siz büyüklerimize teşekkürü bir borç biliyor bundan önce Gençlik Kolları Teşkilatımızda verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğimiz gibi, Bundan sonraki dönemde de şahsım ve yönetimimle bu görevi layığıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bana sizler gibi yol arkadaşları nasip ettiği için rabbime şükrediyorum, Hamd ediyorum. yolumuz, bahtımız her daim açık olsun. Her birinizi Allaha emanet ediyor, tüm misafirlerimize bu heyecanı bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum. Ak Parti İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi İlçemize hayırlı olsun. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun diyor, Sevgiyle, saygıyla hepinizi selamlıyorum.” Şeklinde konuştu.

Yapılan Gençlik Kolları Genel Kurulunun ardından AK Parti Akçadağ Gençlik Kolları Yönetimi ise şu şekilde;

Ahmet Polat, Hakan Yılmaz, Yusuf Şeker, Recep Keleş, Serdal Durak, Aliseydi Bozkurt, Mehmet Şahin, Harun Cengiz, Fikret Tufan, Nuri Gezer, Yusuf Güde, Mehmet Metin, Mehmet Tutal, İbrahim Teşdoğ, Enes Koşar, Ömer Türk, Osman İlhan, Erhan Atik, Ahmet Alır, Mirsat Gürses ve Abdullah Aslan


malatyada peygamber sevgisi

Editör: İbrahim Halil Aksoy