Kuluncak Cumhuriyet Meydanında verilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, AK Parti il başkanı Hakan Kahtalı, meclis üyeleri, muhtarlar ile Kuluncaklılar katıldılar.

 

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program yapılan kısa selamla konuşmalarıyla devam etti. Programın sonunda Kuluncaklılar kurulan sofralarda iftarlarını açtılar.

 

Malatya Büyükşehir Belediyesinin, Kuluncak’ın sorunlarının çözümüne önemli katkılar sağladığını belirten Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, “Bugün de bu güzel sofrayı hazırladılar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

2 yıllık görev süresi boyunca Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Kuluncak’ın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirten Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu da, “Başkanımızın yanına her gittiğimizde Kuluncak’ın dertlerine yönelik neler yapılabileceğine dair kafa yordu. Ben Kuluncaklılar adına teşekkür ediyorum. Ramazan ayı mağfiret ayı dilerim başta Kuluncak olmak üzere ülkemizin birliğine  ve beraberliğine katkı sağlar” dedi.

 

Ramazan Ayını, ramazan atmosferine uygun bir şekilde yaşatabilmek için Malatya merkezde yapılan etkinlikleri ilçelere de yaydıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Yaptığımız etkinlikler bizim yüzyıllık, binyıllık geleneklerimiz. Ramazan ayı ibadet ayı olduğu gibi yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın arttığı en güzel ay’dır. Dostluk ve kardeşliklerin pekiştiği, fakirlerin, yetimlerin, yaşlıların ve düşkünlerin fazlasıyla gözetildiği özel bir aydır. Bugün bu iftar sofrası hepimizi bir araya getirdi. Bugün bu soframızı onurlandıran Kuluncaklılara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin sahada iyi mücadeleler verdiğini belirten AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Tek amaçları var insan yaşamının kalitesini artırmak. Ramazan ayında sizlerle bir arada olmamızı sağladılar. Belediyelerimiz sadece alt yapı ile üst yapı yapmıyor, gönüllerinde inşasını yapıyor. Bu ramazan günleri de buna vesile oluyor” dedi.

 

Editör: İbrahim Halil Aksoy