Muğla'nın Dalaman ilçesinde görevli polis memuru İrfan Eryılmaz (43) yönetimindeki 48 E 6149 plakalı otomobil, Burdur’un merkeze bağlı Çallıca köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkmış ve takla atarak savrulan otomobilde sıkışan polis memuru İrfan Eryılmaz olay yerinde hayatını kaybetmişti.


Eryılmaz'ın cenazesi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra otopsi için Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Buradaki işlemlerinin ardından cenaze Malatya’ya gönderildi.
Bugün Şehir Mezarlığı’nda öğle namazı sonrası polis memuru için cenaze töreni düzenlendi. Eryılmaz’ın Türk bayrağına sarılı tabutu polis mangası omuzlarında musalla taşına konuldu. Eryılmaz’ın eşi Zehra ile kızları Şuheda (10) ve Dilruba (7) tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.


Cenaze namazına Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Mersin eski Milletvekili Meliha Karaman, MHP eski İl Başkanları Arif Yıldız ve Ömer Ekici, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ile emniyet mensupları ve yakınları katıldı.


Kılınan cenaze namazının ardından Polis Memuru İrfan Eryılmaz gözyaşları arasında toprağa verildi.

Editör: İbrahim Halil Aksoy