Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı makamında kardeşçe kucaklayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi “Arguvan’ın benim için ayrı bir önemi olduğu gibi, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ın da ayrı bir yeri vardır. Arguvan küçük, şirin fakat yoksul bir ilçe olmasına rağmen kimliği, inancı, duruşu ile ülkemizde ses getiren onurlu bir ilçedir. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile kardeş ilçe olduğumuz Arguvan Belediyesine olanaklarımızın ölçüsünde her türlü yardımı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise Battal Başkan’a teşekkürlerini sunarken “Arguvan ve Ataşehir Belediyelerinin kardeşliği yeni olabilir ancak bizlerin kardeşliği gençliğe ilk adımı attığımız yıllarımıza dayanıyor. Aynı toprakların, aynı kimlik ve kültürün insanlarıyız. Kalbimiz aynı insani kültürel ve inançlar için çarpıyor. Battal başkanımıza göstermiş olduğu ilgi – alaka ve desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyor, şahsım ve Arguvanlılar adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan yardımcıları ve müdürleri de toplantıya çağırarak Arguvan’da kullanılmak üzere çeşitli araç-gereç, temizlik araçları, oyun grupları ve spor aletlerinin hazırlanıp ivedilikle Arguvan’a gönderilmesi talimatını verdi.

http://www.arguvan.bel.tr/

Editör: İbrahim Halil Aksoy