Şahin, ilk olarak Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir’i ziyaret etti. Şahin’i makamında ağırlayan Akdemir, şunları söyledi: 


“Bizim sorunlarımıza çözüm bulduğunuzu biliyorum. Bu konuda bize daha fazla yardımcı olacağınıza inanıyoruz. Yerel seçimlerde AK Parti'ye en çok oy çıkan yerlerden biri Kale. Türkiye genelinde 4’cü sırada yer alıyor bu konuda. Biz inşallah bundan sonraki seçimlerde 1’nci sıraya oturacağız”dedi.



Milletvekili Şahin ise, Kale ilçesindeki oyların düştüğünü ifade ederek, “Genel seçimlerde yüzde 90 civarında aldığımız oyları yerel seçimlerde bir türlü yakalayamadık. Hep çok cüzi bir miktar ile kaybettik. Bu yapılan 2014 yerel seçimlerde bütün vatandaşlarımızın azmi ile Sayın Cemal başkanımıza kısmet oldu. Tekrar hayırlı olsun, Allah başarılarınızın devamını getirsin diyelim. Ben hep burayı İzolu olarak biliyorum inşallah bir dahaki gelişimizde İzolu diyeceğiz” ifadelerini kullandı.


AK Parti Kale İlçe Başkanı Harun Akkuş ise, yönetim kurulunu yeni oluşturduklarını ve bundan sonra hizmet için daha çok çalışacaklarını söyledi.
Şahin, daha sonra Kale'deki köyleri gezerek köylülerin sorunlarını dinledi.


Ziyaretlere AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık ve AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tokmaz da eşlik etti.

Editör: İbrahim Halil Aksoy