Hekimhan’da özellikle uzun yıllardır yapılmayı bekleyen grup yollarında yol açma ve genişletme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yaz ayı döneminde 93 kilometrelik asfalt çalışması yaptı. 22 kilometre uzunluğundaki Kurşunlu-Güzelyurt yolu, 10 kilometre uzunluğundaki Kocaözü Mahalle yolu, 20 kilometre uzunluğundaki Girmana Mahalle yolu, 12 kilometre uzunluğundaki Beykent-Hacılar Mahalle yolu, 10 kilometre uzunluğundaki Hacıkelolar-Kurşunlu Mahalle yolunu, 12 kilometre uzunluğundaki Güzelyayla-Delihasanyurdu grup yolunda asfalt çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, eskiden belde belediyesi olan Güzelyurtta’da finişerle asfalt serimi yaptı.


Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Güzelyurtta Polatlı, Cumhuriyet İsmailli, Faraşlı, Adalet mahallelerinin yolu ve ara sokakları sıcak asfalt ile kaplandı. 7 kilometrelik çalışma Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gayretli çalışmaları sonucu kısa bir sürede tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi, 15 kilometre uzunluğundaki Güçlü-Akpınar-Nakışlar-Gelengeç-Dereevleri grup yolu ile 8 kilometre uzunluğundaki Kurşunlu-Yeşilköy Mahallesi’nde ise yol altyapı çalışmalarına devam ediyor” denildi.


Hekimhan’da yapılan çalışmaları değerlendiren muhtarlar ve vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını, uzun yıllardır böylesine kapsamlı hizmet almadıklarını söylediler. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden muhtar ve vatandaşlar, “Büyükşehir olmakla birlikte ilçemizde muazzam güzel çalışmalar başladı. Büyükşehir Belediyesinden farklı birçok ekip gelerek çeşitli çalışmalar yapıyorlar. Var olan sorunlarımız bir bir çözülmeye başladı. Yol sorunlarımızın büyük bölümü çözüldü. Mahalle içi yollarımız bile yapıldı. Şimdi pırıl pırıl. Artık kapıyı, pencereyi açıp rahatlıkla oturabiliyoruz” dediler.

Editör: İbrahim Halil Aksoy