‘Her alanda büyümeye, gelişmeye ve mücadele etmeye devam ediyoruz’

Dün Akçadağ’da düşen 2 savaş uçağı sonucu şehit olan 4 askerimizi anan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; ‘Öncelikle dün elim bir kaza sonucu şehit düşen askerlerimize rahmet, yakınlarına Allah’tan sabır diliyorum. Esenlik her gün bir adım ileriye gidiyor. İki günü eşit olan ziyandadır hadisi gereği sürekli çalışıyoruz. Her alanda büyümeye ve mücadele etmeye devam ediyoruz. Büyükşehir olan Malatya’mıza yakışan bir şirket olacağız. Geleceği ve ufku açık bir şirketiz. Bu şirketin en büyük gücü Malatyalıların kendisidir. Malatyalılar ilk muharrik gibi bizleri sahiplenip bağrına basmasa bu gücü elde edemezdik. Biz bu sahiplenmenin farkındayız ve layık olmaya çalışıyoruz. 39. Şubemizi çok önemli kavşak bir noktaya açtık. Şubemiz Malatya’ya ve bölge halkına hayırlı olsun’ dedi.

‘Esenlik, Malatya’nın dış ticaret açığını kapatmaktadır’

Malatya’nın ekonomisini düşünen Esenlik’in çalışmalarını kutladığını dile getiren MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin; ‘Üretimi ve satışı Malatya’dan olan bu tür kuruluşları desteklememiz lazım. Malatya’da dış ticaret açığımızı kapatan şirketlerden bir tanesi Esenlik’tir. Malatya’da 32. bölgede 39. şubesini açan Esenlik’i bölge halkı her zaman bağrına basmıştır ve desteklemektedir. Kalitelerini arttırmaları yerel halk tarafından sahiplenmeyi arttırmaktadır. Yeni markalar ile ulusal çapta bir yarış içerisine girdiler. Bizlerde destekçileri olarak Esenlik’i sahiplenerek büyümesine yardımcı olacağız’ şeklinde konuştu.

‘Esenlik Malatya’nın öz sermayesidir’

Malatya’nın gurur kaynağının Esenlik olduğunu vurgulayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan; ‘Malatya’nın öz sermayesi Esenlik’in Çatyol Şubesi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Esenlik çeşitli kollarda faaliyet gösteren ve günbegün büyüyen ve bölgesel bir marka halini almış bir şirketimiz. Bizler için çok önemli anlamlar ifade etmektedir. Değerli bir ekip çalışmasının ürünü. Bu değerli ekibi canı gönülden kutluyorum’ ifadelerini kullandı.

Dualarla birlikte açılan Çatyol Süpermarket Şubesi’nde ilk alışverişi Hulusi Boyraz ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan, Maski Genel Müdürü Özgür Özdemir,Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Salih Urfalıoğlu, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı, Maski İnsan Kaynakları Daire Baskanı Murat Nalcacı, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Kayısı Kentli Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıca ve derneğe üye muhtarlar, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt, Yusuf Orhan, Kadir Çelik, Erhan Soylu dernek ve oda başkanları, kamu kurumu, basın kuruluşu ve tedarikçi firma temsilcileri ile birlikte birçok vatandaş katıldı. 

Editör: İbrahim Halil Aksoy