Ziyaret için teşekkür eden Demirkaya, Şevket Keskin’in uzun bir süreden beri aile dostu olduğunu ve sürekli birlikte olduklarını belirterek, “Bu uzun süre içerisinde hep beni şereflendirmiştir. Hiç üzücü bir kelime kullanmamıştır. Birleştirici, toplumu bir araya getirici, halk adamı ve sosyal bir insan olduğu için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 


Keskin, “Mehmet Demirkaya ile bir aile, ata, baba dostluğumuz var. MHP’de yeni bir görev değişikliği yapıldı. Biz esnaf camiası olarak kendilerine başarılar diliyorum. Sayın hocamız, halktan gelen birisi. Bir eğitici. MHP İl Başkanlığında başarılı olacağına inanıyorum. Hiçbir makam ve mevkinin kendisini yücelteceğine inanmayan bir kardeşimiz. Aile yapısı da buna müsait değil, yetişme tarzı da değil. MHP İl Başkanlığında başarılı olacağına ve partisine de faydalı olacağına inanıyorum. Kendisine başarılır diliyorum. Bu görevler bilenler için büyük bir yüktür ve omuzlara verilen bir yüktür. Önemli olan millete, devlete hizmet etmektir. İl başkanlığınız MHP için bir kazançtır. Bu hizmet şevki de sizde var. Esnaf camiası olarak MHP’nin yeni yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu.


Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren ise, “Biz de birlik ve beraberlik için ülkemiz ve Malatya’mız için çalışacağız. MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’nin bu dönemde birlik ve beraberliği verdiği önem içinde teşekkür ediyorum” dedi.


MHP İl Başkanı Mehmet Demirkaya da, “Buradaki benim amacım kesinlikle makam değildir, hizmettir. Hizmete talibim. Eğer bu işte başarılı olursam Allah bana devamını nasip etsin, eğer hizmette bir eksikliğim varsa Yüce Mevlam, bir nedenle beni buradan almayı nasip etsin. Çünkü bir beklentim yoktur. Tek beklentim var, oda ülkemizin geleceği için Malatya’da daha çok çalışmaktır. Çünkü ülkemizin durumu belli, Doğusu belli, Kuzey’i belli, Kobani denen olayda isyan provası yapıldı onlar belli, yollar kesildi. Okullarımız yakıldı, kütüphanelerimiz yakıldı, bayrağımız indirildi, bu bayrak hepimizin, hepimizin onuru” diye konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy