Esenlik standını ziyaret eden Malatya Valisi Süleyman Kamçı, “Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi olan Esenlik büyük bir şirket. 40’a yakın süpermarkete sahip ve il dışına da taşan önemli bir şirketimiz. Her alanda inşaat, gıda, temizlik, kent mobilyaları alanında da sürekli gelişen ve büyüyen bir firma” ifadelerini kullandı.

Esenlik’in geliştirdiği markalarının büyüyerek güçlendiğini söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Kent mobilyaları anlamında geniş ürün yelpazesine kavuşan şirketimiz farklı belediyelere ve il dışına da satış yapıyor. Faaliyet kollarının tamamında çok başarılı çalışmalar yapmaktadır” dedi.

Ana faaliyet alanlarından birinin marketçilik olduğunu belirten Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Geniş faaliyet kolları bulunan şirketimizin alanlarından bir tanesi süpermarket işletmeciliği. Şu anda market sayımız 41 ve il dışında da faaliyetlerine devam ediyorlar. Belediye şirketi olduğumuzdan dolayı özellikle belediyelerimizin alt ve üst yapı malzemelerini şirketimiz bünyesinde üretiyor ve ekonomik bir şekilde satışını gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin modernize çalışmalarında Meston markası ile hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

Bölgede sektöründe söz sahibi olan ve markalarıyla öne çıkan Esenlik, Malatya Tarım Fuarı’nda Meston, Epak ve Nergis ürünlerini sergileyerek yeniliklere yakından tanıklık ediyor. 2-5 Nisan tarihleri arası Mişmiş Park Fuar alanında düzenlenen ve yüzlerce firmanın ürünlerinin sergilendiği tarım ve hayvancılık fuarına katılan Esenlik, fuarlara katılmaktan son derece memnun.


Editör: İbrahim Halil Aksoy