Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda as takımla yedeklere yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıran teknik direktör Feyyaz Uçar, oyunu sık sık durdurarak yapmaları gerekenler konusunda futbolcularını uyardı.
Devre arasında gönderilen orta saha oyuncusu Emre Öztürk sarı kırmızılı takımla yeniden antrenmanlara çıkmaya başladı. Teknik direktör Feyyaz Uçar’ın onayı da alınarak, kalması yönünde karar verilen Emre Öztürk’ün, sezon sonuna kadar Yeni Malatyaspor forması giyeceği belirtildi.

“AYDIN GOL ATMASIN, YENİ MALATYASPOR ŞAMPİYON OLSUN”
Antrenman öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan takımın golcü oyuncusu Aydın Çetin, şampiyonluk inançlarında azalma olmadığını, bu hedef doğrultusunda ikinci yarıda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Of maçının ertelenmesinin kendileri için avantaj olduğunu belirten Aydın, “Diğer takımlardan 1 hafta daha fazla çalışma imkanı bulduk. İkinci yarıya kendi sahamızda oynayacağımız maçla başlayacağız. İlk yarıda da kendi sahamızda galibiyetle başlamıştık. İkinci çok farklı geçecek. Makas daraldığında telafisi olmayan maçlar oynanır” şeklinde konuştu.


Takımın şampiyon olmasının kendisinin gol atmasından çok daha önemli olduğunu kaydeden Aydın, “Bu takım sezon sonu şampiyon olacaksa, hiç gol atmayayım daha iyi. Yeter ki bu takım şampiyon olsun. Çünkü Malatya bunu hak ediyor. Kulüp bunu hak ediyor. Yıllardır bir hasret var. Aydın gol atmasın Yeni Malatyaspor şampiyon olsun” dedi.
Tecrübeli golcü son durumunun iyi olduğunu, sabırsızlıkla ilk maçı beklediğini de ifade etti.

YENİ MALATYASPOR TKİ TAVŞANLI'YA BİLENİYOR


Editör: İbrahim Halil Aksoy