Doğanşehir'de Mehmet Akif Ersoy'u Anma ve İstiklal Marşının Kabulü nedeni ile bir program yapıldı. Etkinliğe Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu, Belediye Başkanı Vahap Küçük, Garnizon Komutanı ve Daire Amirleri katıldı. Düzenlenen programda Ulusal Şairimiz ve İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy anıldı.

Programdan sonra Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük Doğanşehir Anadolu Lisesi'nin kütüphane açılışına katıldı. Başkan Küçük kütüphanede emeği geçenlere teşekkür ederek kütüphanenin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Küçük "Dünyanın büyük hayranlıkla izlediği milli mücadelemizi İstiklal Marşıyla taçlandıran milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anıyoruz. İstiklal marşımız kötü günlerimizde bizlere ümit olmuştur.

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nde; İstiklal Marşımızın yazılmasına vesile olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyor, saygılar sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: İbrahim Halil Aksoy