Etkinliğe İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Arguvan Belediye başkanı Mehmet Kızıldaş, Belediye meclis üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulları, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Enver Kiraz, “Yeni seçilen belediye başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bundan sonra kol kola, yan yana, hep birlikte CHP'yi iktidar, genel başkanımız Kemal Kılçdaroğlu'nu Başbakan yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.


“Cumhurbaşkanlığı seçimi bizim için çok önemli” diyen Kiraz, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alacağımız oy ile partimizin gücünü göstermiş olacağız. Bu etkinliğin birlik ve beraberliğimizi pekiştireceği inancıyla hepinizi sevgi ve saygı ile kucaklıyorum” ifadelerini kullandı.


CHP Hekimhan Belediye Meclis üyesi Hüseyin Akkaya tarafından protokole yöresel şalvar ve şapka hediye edildi. CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş kendilerine hediye edilen yöresel kıyafetleri giyerek halay çekip, ata bindiler.

Editör: İbrahim Halil Aksoy