Aşkın nerede, ne zaman kapınızı çalacağı muamma, siz siz olun her zaman hazırlıklı olup, bu sıcak yaz günlerinden gönlünüzü kaptırdığınız tatlı sevgiliyi başkalarına kaptırmayın. Peki, nasıl olacak da karşısında heyecandan dilinizin tutulduğu tatlı mı tatlı sevgili adayınızın hassas noktasına dokunacaksınız? Onu kendinize nasıl deli divane aşık edeceksiniz?

Koç ve Yükselen Koç'u tavlamak için tüyolar: Gününün çoğunu çalışarak, dünyevi işlere boğularak geçiren Koç burcunu heyecanlandırmak için onu bildiği dünyadan uzaklara götürmek gerek. Ona fantastik, kurgu filmler; kitaplar önererek şaşırmak mümkün. Koçların içinde iflah olmaz bir romantik vardır. Romantizm denizinde serüvene çıkmak için can atan Koçlar, karşısındaki insanı iğrenç romantizm ile bir süre sonra boğabilir.

Bir Koçun en sevmeyeceği kişi ise kendisinden statü olarak yüksekte olduğunu düşündüğü biri. Her kim ki bir Koçun karşısına çıkarsa, ondan daha aşağıda olduğunu hissettirmeye çalışsın. Koçlara haftanın tavsiyesi; bu hafta özellikle yakın çevrenizdeki insanlara karşı hassas olabilirsiniz. Onlar da istemeden sizi yaralayıp incitebilirler. Hassas olmamakta fayda vardır.

Boğa ve Yükselen Boğa'yı tavlamak için tüyolar: Astroloji dünyasının en zor burçlarından biri olan Boğaları, yedirip, içirip, gezdirdikten sonra, huysuzlanması işten bile değil. Boğalar kendilerine sevgili değil, genellikle köle ararlar. Her şeyi sınırsızca kendilerine sunan kişilere aşk kapısının anahtarını verecektir. Evrenin efendisi gibi davranan bu burç söz konusu yatak olduğunda ise tam bir köle kesilir.

Yatakta efendinin kim olduğunu anladığı anda aşkı daha da perçinlenecek olan Boğalar, bu noktadan sonra köleliğe bile boyun eğebilir. Boğalara haftanın tavsiyesi; bu hafta harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Beklemediğiniz ödemelerle sarsılabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler'i tavlamak için tüyolar: İkizler burcunu tavlamak için taktik vermek havanda su dövmeye benzeyecektir. Çünkü kendileri tam olarak tanımlanamamışlardır. Bir İkizleri tavlamak için öncelikle ilgiyi eksik etmemek gerekir. çünkü bu insanlar kendileri ile baş başa kaldığında diğer yüzlerini ortaya çıkarırlar. İkizler burcunun öteki yarısı memnuniyetsiz, eleştirel, kimseyi beğenmeyen bir Başak burcudur!

İlginin üzerinde olduğunu hisseden bir İkizlere biraz da eğlence sunulursa, değmeyin keyfine…İkizler burcuna haftanın tavsiyesi; bu hafta kendinizle başbaşa kalıp, kendinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi eleştirirken dikkatli olun. Ayrıca, ne istediğinize iyice odaklanıp kararlarınızı öyle almalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç'i tavlamak için tüyolar: Bir Yengeç, ilişkide büyük ölçüde güven arar. Çevresindeki hiçbir şeye güvenmeyen bu burç sadece kendisine güvendiğinden yine kendisi gibi birine aşık olur genellikle. Çünkü sadece bu şekilde güvende kalabileceğini düşünür.

Bir Yengeç neyi seviyorsa, karşısındaki de onu sevmeli, neye gülüyorsa, karşısındaki de onu komik bulmalı. Hatta aynı kıyafetleri bile giymekten hoşlanan bu burç tavlanması kolay burçlardan bir tanesi. Yengeçlere haftanın tavsiyesi; yakın çevrenizden, yakın arkadaşlarınızla aranızda açılmalar yaşanabilir. Bu açılmalar, bir dostluğun bitişi olabilir, dikkat etmenizde fayda var!

Aslan ve Yükselen Aslan'ı tavlamak için tüyolar: Bir Aslan pahalı hediyelerle asla tavlanamaz ancak karşısındaki insanın pahalı hediyeleri alabilecek güçte olduğunu gördüğünde iş değişir. Ne olursa olsun karşısındakini güçlü görmek isteyen Aslanlar, zeka ve paraya tapabilirler. Bir de karşısındakine ne hissettirdiğini her an duymak isteyecektir.

Egosunu şişirmek için buna ihtiyacı vardır. “Sana aşığım çünkü sen mükemmelsin…” gibi cümleler bir Aslanın aklını başından alabilir. Aslanlara haftanın tavsiyesi; yakın çevrenizden maddi yardım alabilirsiniz, bunun için kendinizi zorlamamanız gerekir. Borç yiğidin kamçısıdır!

Başak ve Yükselen Başak'ı tavlamak için tüyolar: Başak burçlarını tavlamak zor, tavladıktan sonra ilişkiyi sürdürmek çok daha zordur. Başak burcu kişisi karşısındaki kişiyi oyun hamuru gibi kullanmaktan çok hoşlanır. Onu istediği kıvama getirmeye bayılır. Onun istediği gibi biri olan herkes onu tavlayabilir ama bu yetecek midir? Asla! Bir de hayat asistanına ihtiyacı olan bu burç, tam olarak prenses ya da prens gibi hissetmekten aşırı derecede keyif alır.

Başaklara haftanın tavsiyesi; kariyeriniz konusunda beklentilerinizin altında bir gelişme ile karşılaşabilirsiniz. Bu gelişme geçicidir, moralinizi bozması yerine sizi hırslandırması daha olumlu olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi'yi tavlamak için tüyolar: Terazi burçlarını tavlamak aslında çok kolaydır. Biraz mizah yeteneği, biraz zeka ve bir tutam çekicilik varsa bu insanları tavlamak kadar kolayı yoktur. Zor olan Terazi burcunu tavlamak değil bir ilişkinin içine sokmaktır. Zoru oynamazlar, isteksiz de değillerdir. Sadece ilişkinin uyumlu olup olamayacağını kestiremezler.

Romantizmin yanında geyik de yapabilmeyi arzulayan bu burç, hem aşk hem arkadaşlık duygusu arar. Onsuz bir yaşamı olabileceğini gösteren herkese kalbinin anahtarını verecektir. Terazilere haftanın tavsiyesi; bu hafta güzel bir seyahate çıkabilirsiniz, fakat bu seyahatte ufak tartışmaların keyfinizi kaçırmasına izin vermemelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep'i tavlamak için tüyolar: Akrepler zor gibi görünse de bu alemin en kolay tavlanan burçlarından bir tanesidir. Yapılması gereken tek şey, ilgisizlik. Ona ilgisiz gibi davranan herkesin peşinden koşacaktır. Sıradan biri gibi davranıldığını hisseden Akrep, pervane olacaktır.

İnançsız ve güvensiz davranan herkesin güvenini kazanmaya çalışan bur burç, bir anda ilişkiye bile razı gelebilir.Akreplere haftanın tavsiyesi; bu hafta kazançlarınız konusunda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Bu yüzden sözleşmelerinize dikkat etmeniz gerekiyor.

Yay ve Yükselen Yay'ı tavlamak için tüyolar: Yay burçları keyifli burçlardır. Bu burç, dışardan mantıklı, realist gibi görünse de aslında pek çok burçtan daha hayalci ve romantiktir. Onların ne kadar hayalci olduğunu gösteren ve romantik bir hayale sürükleyen bir kişi karşılarına çıktığında bir anda aşık olmaları işten bile değil.

Yay burçlarını tavlamak için onların hayatlarının merkezine girmek gerekir. Her şeyi birlikte yapabildiği ve birlikte hareket edebildiği kişilere aşık olurlar. Yaylara haftanın tavsiyesi; bu hafta partnerinizle ilgili sıkıntılar, anlaşmazlıklar tartışmalar yaşayabilirsiniz. Alınganlıklara dikkat etmeniz gerekebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak'ı tavlamak için tüyolar:Bir Oğlak burcunu tavlamak için çok özel bir şeyler yapmaya gerek yoktur. Ona çalışması için destek veren herkese, yaptığı işleri taktir edenlere özel ilgi duyan Oğlaklar, genellikle ilişkiye oldukça açıktır. Tek sorun uzun bir flört dönemi, uzun bir bekleme ve uzun bir ilişki isteği. Oğlak burçlarını tavlamakta hiçbir zorluk yoktur. Tek sorun, bunu gerçekten isteyip istemediğinizdir. Onun dışında çok özel bir şeyler yapmanıza hiç gerek yok.

Ona çalışması için destek vermeniz, yaptığı işleri taktir etmeniz yeterli olacaktır. Bunun dışında genellikle ilişkiye açık kişilerdir. Bunun sebebi yöneticileri olan Satürn’ün ağır hareketidir. Satürn, bize kalıcılığın garantisini verir ve Oğlak burçları da hayatlarına giren insanların gerçekten kalıcı olmasını isterler. Ona geçici bir hevesmiş gibi davranışlar sergilemekten uzak durmak gerek.

Kova ve Yükselen Kova’yı tavlamak için tüyolar: Memleket meseleleri ile ilgili olan herkes milli duyguları gelişmiş olan Kovaların ilgi alanına girmeyi başarabilir. Kovaların düşük bir özgüveni vardır. Kendine pek güvenmemeleri dışarıdan ukalaymış gibi algılanmalarına sebep olabilir. Öncelikle onun özgüvenin yükseltmekte fayda var. pış pışlanıp, poh pohlanmaktan çok hoşlanan bu burç, bir anda karşısındaki insanı beğenmeyip yolları ayırma kararı alabilir.

O yüzden kalıcı bir ilişkinin temelini atmak isteyenlere altın tavsiye; Kova burcu insanlarını övün! Kovalara haftanın tavsiyesi; bu hafta flörtleriniz konusunda bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmanızda, kendinizi kaptırmamanızda fayda vardır.

Balık ve Yükselen Balık'ı tavlamak için tüyolar:Balık burçları, özellikle de erkekleri gerçekten zor insanlardır. Dahi ile deli arasındaki o ince sınırda mı dolaşırlar, yoksa bir saflık mı ruhlarına bulaşmış pek emin olunamaz. Balıkları tavlamak için dolaylı yolları tercih etmemekte fayda var. Genellikle net cümlelerden anlarlar.

Tatlı flört dönemleri, bakışıp gülüşmeler pek Balıklara göre değildir. Balıklara haftanın tavsiyesi; ailenizle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Ailenizden biri sizi farkında olmadan incitebilir. Sakinliğinizi korumanızda fayda vardır.


Editör: İbrahim Halil Aksoy