Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Başkan Yardımcısı İbrahim Çakır ve Genel sekreter Erdal Akar Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Ederek, dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldılar.

Dernek Ziyaretinde konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Ziyarete esasında şu açıklamalarda bulundu.

Başkan Kiraz, Anadolu Basın Birliğinin biliyoruz ki uzun zamandır Malatya da basın anlamında Malatya ya hizmet ediyor, hem basın camiasına hizmet eden kurumlardan başında geliyor.  Tabi son dönemlerde özellikle internet medyasının gelişmesiyle birlikte daha çok internet medyasının ön plana çıktığını , özellikle  internet haberciliğin ön planda olduğu  bir dönemde yaşıyoruz. Sayın Dağ’ın ve ekibinin şu anda internet medyasına büyük katkılarının olduğunu bilmekteyiz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Malatya il örgütü olarak kendilerine ve  yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyoruz dedi.

Bu dönemde bir çok internet kuruluşunda kendi için de barındıran,  internet haberciliği yapan  siz basın birliği yönetimi ve üyelerine ,  bu güne kadar yaptığı çalışmalar için Malatya adına her zaman teşekkür ettiğimizi ifade ediyor ,  Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz ve destekliyoruz.

Başkan Kiraz, Tabi ki 2015 yılına girdik ilk ayıda hemen, hemen geride bırakıyoruz bundan sonra ki dönem secime hızla yaklaştığımız bir dönem.  Dolayısıyla 2015 yılı secim yılı genel seçimlere hızla yaklaşırken biz siyasi partilerde elbette faaliyetlerimizi yoğunlaştırıyoruz, Ziyaretlerimizi yoğunlaştırıyoruz. Bundan sonra yapacağımız her çalışma elbette seçimlere yönelik olacak.

enver kiraz

Siyasi parti olarak ve önümüzdeki dönemde gerçekten daha iyi bir Malatya’yı daha iyi bir Ülkeyi koruma mücadelesi vereceyiz.

Bu anlamda tabi ki il örgütümüz olarak 2014 yılını geride bıraktık. Yaklaşık 3 yıldır Ben ve ekibim Partimizde görev başındayız. Ama 2014’de bir çok etkinliğe imza attık. Malatya il örgütümüz Gerçekten tarihi rekor kıra bilecek sayıda etkinlik ve Faaliyetlere imza attık.

Bir çok kez genel başkan yardımcımızı, bir çok kez milletvekillerimizi ve yine bir çok kez  gazeteciyi Malatyalılarla buluşturduk. Biz  Malatya’nın gerçekten gidişatının  çok iyi olmadığını düşünüyoruz, hem yerel bazda ciddi anlamda sıkıntılarımızın olduğunu hem de genel anlamda da Ülkemizin ciddi sıkıntıları olduğu gerçeğiyle karşı, karşıyayız.

Bu sıkıntıları elbette hep birlikte aşacağız, bizim basın kuruluşlarıyla hep talebimiz şu olacaktır. Daha bağımsız yayın yapabilmeleri ve daha özgürce bizim sesimizi kamuoyunda duyurması bizim açımızdan önemli , tabi bu insanların siyasi tercihleri açısın da önemli çünkü basın tarafsız ve özgürce bizlere aracılık edebilirse , halk da tercihlerini doğru yapma şansı elde edebilir ve bu doğru tercihlerle hem ilimizi hem de ülkemizi daha doğru bir noktaya taşıyabiliriz diye düşünüyorum bu açıdan hepimize sorumluluklar düşüyor.

Siyasi partiler olarak bize sorumluluklar düştüğü gibi basınımızın değerli temsilci ve  kurumlarınada büyük sorumluluklar düştüğüne inanıyorum hepimiz bir zincirin halkalarıyız. Dolayısıyla bu zincirin halkalarının hepsinin daha iyi işlemesi gerekiyor birbiriyle iletişim halinde olması gerekiyor biz bu iletişimi güçlendirmek açısından ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.

Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum, Önümüzdeki dönemde bu ziyaretlerimizi daha da yoğunlaştırarak birlikte sürdüreceğiz.

Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ İse Ziyaretten duyduğu Memnuniyeti Dile getirdi; Ziyaretten dolayı Başkanımıza, Başkan Yardımcımıza ve Genel Sekretere Anadolu Basın Birliği Malatya şubesini Ziyaret ettiğinizden dolayı şahsım ve yönetimim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

Başkan Dağ, kapımız her zaman herkese açıktır ve daima da açık olacaktır. Tabi ki Önümüzde 2015 genel secimler var Ülkemiz için ve Malatya’mız için Çok Önemlidir. İnşallah bu yapılacak seçimler Ülkemize ve yine Malatya’mıza hayırlı olur  diye düşünüyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Örgütü nün Çalışmalarını Yakından Takip ediyoruz, Çalışmalarınızı basın da ve internet medyasında takip ediyoruz. Çok güzel çalışmalarınız olduğunu biliyoruz. Parti olarak, konferanslar ve paneller yaptığınızı takip ediyoruz bizler zaman buldukça  sizlerin düzenlemiş olduğu etkinliklere Arkadaşlarımızla birlikte katılıyoruz.

Tabi ki bizler basın olarak siz ve diğer partileri takip etmeye çalışıyoruz. 2015’de yapılacak genel seçimlerde, Ülkemize ve Malatya’mıza Hayırlı olur. Derneğimiz yaptığınız bu güzel ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızdan başarılar diliyorum.

abdal musa lokması

Editör: İbrahim Halil Aksoy