Yeşilyurt Belediyesi, Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen "Bursa Anadolu Günleri "Fuarına katılarak Malatya'nın ve Yeşilyurt'un tanıtımı için kurduğu Yeşilyurt Belediyesi standı vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. 16 nisanda başlayan fuarın ikinci gününde Yeşilyurt Belediyesi bir ton kayısıyı vatandaşlara ikram etti.

Yeşilyurt Belediyesi standını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Bülent Arınç'a Bursa Valisi Münir Karaoğlu'na ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Karlık'a Yeşilyurt Belediyesini Temsilen İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Kahraman Yeşilyurt Belediyesince hazırlanan kayısı paketlerini hediye etti.

Malatya'nın kültürel yönünün ve yöresel değerlerinin tanıtıldığı stantta Malatya Halk Oyunları ekibinin performansı izleyenlere hayranlık uyandırdı. Malatya halk oyunlarını izleyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Halk Oyunları ekibiyle fotoğraf çektirdi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in de ziyarette bulunduğu standa özellikle Bursalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken fuarın 20 Nisan'a kadar devam edeceği bildirildi.

Editör: İbrahim Halil Aksoy