Sanayicilerimizin sorunu, bizim sorunumuz, sıkıntıları bizim sıkıntımızdır. Hukuk ve şartlar çerçevesinde her türlü yardımı yapmak da bizim görevimizdir” dedi. 


2. Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ziyaret esnasında yapmış olduğu konuşmada, “2. Organize Sanayi ve İş Adamları Derneği Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Gerek küçük sanayi gerekse organize sanayinin Yeşilyurt bölgesinde bulunduğunu belirten Polat, sizlerin sorununuz bizim sorunumuz sıkıntınız bizim sıkıntımızdır. Yeşilyurt belediyesi sınırları içerisinde hangi iş adamı kardeşimiz bir yatırım yapacaksa hukuk ve şartlar çerçevesinde her türlü yardımı yapmak da bizim görevimizdir” dedi.



Ziyarette konuşan 2. OSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Günay ise, “Organize Sanayi Bölgemiz her geçen gün büyüyor, bizler ne kadar fazla istihdam oluşturursak umuyorum ki sorunlarımız da bir o kadar azalacaktır. Yeşilyurt Belediyemiz artık büyük bir metropol ilçedir. İmkânlar ve çalışmalarda aynı oranda büyümektedir, genç, dinamik ve gayretli bir başkanımız var, sayın başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum ” dedi.

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI HACI UĞUR POLAT'A SAVC'DAN ZİYARET

Malatya E Tipi Cezaevi Savcısı Nizamettin Çalışkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.


Editör: İbrahim Halil Aksoy