Yeşiltepe ve Dilek mahallelerinde ki çalışmalarına devam eden ekipler, finisherle Seyran Mahallesi ve Ova Sokakta asfalt dökümü gerçekleştirdi. Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ile birlikte çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşiltepe Mahallesi ve Dilek Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını hakkında bilgi aldı.


“HİZMET İÇİN BURADAYIZ”
Yeşiltepe ve Dilek mahallesinde asfalt çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Polat, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri, ‘Durmak yok yola devam’ dedik ve aralıksız çalışmaya gayret ettik. Asfalt çalışmalarımız da finisher serim ekibi, sati kaplama ekibi, yol onarım ekiplerimizle birlikte 5 farklı ekibimiz bulunmaktadır. Ekiplerimiz, göreve başladığımız günden beri dur durak bilmeden çalıştılar, tüm ekibimi ve arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Dilekte yapacağımız daha çok çalışma var ama bu uzun bir süreç, şu an bu mahallemizin asfalt çalışmasını bitirdik. Küllümağaradaki yol çalışmalarımızı bitirdik, biz Yeşilyurt Belediyesi olarak hep birlikte hizmet için buradayız. İnşallah hizmete de devam edeceğiz” dedi.


Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Polat, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Mahalle sakinleri, mahalleye yapılan hizmetler ve yolun asfaltlanması vesilesiyle çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti.

Editör: İbrahim Halil Aksoy