Ziyarette konuşan Ak Parti Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan, "Bugün birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu ifade etmek için buradayız. Başkanımızın çalışmalarını takip ediyoruz. Sosyal donatı alanlarının, tesisleşmenin ve modern bir kent olma yolunda ilerlediklerini görüyoruz. Başkanımıza bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Polat, zor ve sorumluluk isteyen bir görev aldıklarını, bu görevi yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapamaya çalıştıklarını söyledi. Belediyelerin hizmet makamı olduğunu belirten Polat, şunları kaydetti: 


"30 Mart 2014 Yerel Seçimleri ile Malatya yeni bir süreç yaşıyor. Büyükşehir olması ile yapılanma süreci devam edecek ve zaman alacaktır. Belediyeler hizmet makamlarıdır. Biz milletin hizmetkarı olmak için geldik. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ve hizmetlerimizi aksatmadan çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.


Polat, "AK Parti, Türkiye'ye bir ivme kazandırdı. 12 yıldır İktidarda bulunan partimiz her geçen yıl ülkenin istikrarına artılar katarak ilerliyor. Ekonomide, eğitimde, sağlıkta ve kalkınmada her geçen gün büyüyen ülkemiz dünya devletleri arasında ilk yirmi ülke arasına girmiştir. Biz hiçbir şeye takılmıyoruz. Düsturumuz hizmet. Birlik ve beraberlik içinde ayrım yapmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz her zaman Hekimhan'ın yanındayız" şeklinde konuştu.

POLAT: YEŞİLYURT KENT KONSEYİ’Nİ KURACAĞIZ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım’ı ziyaret etti.


Editör: İbrahim Halil Aksoy