Malatyalıların ve Yeşilyurtluların yeni yılını kutlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bıraktıkları iki yıllık görev süresi boyunca ilçenin çehresini değiştirecek, farkındalık oluşturacak, yaşam düzeyi yüksek bir Yeşilyurt için önemli projeleri hayata geçirdiklerini vurguladı. Başkan Polat, “Yeşilyurt Belediyesi olarak geleceğe bakış açımızı oluştururken, Yeşilyurt ilçesinin doğal dokusunu ve güzelliklerini korumayı ve yapılacak çalışmalarla herkesin gıptayla bakacağı bir ilçe hüviyetine ulaşmak için sergilediğimiz gayretli çalışmalarımızı yeni yılda da artırarak devam ettireceğiz.

30 Mart 2016’da hizmet yılımızın ikinci yılını tamamlamış olacağız. Alanında uzman genç ve dinamik bir kadro ile ilçemizin çehresini değiştirecek projelerin yanı sıra sanatsal ve kültürel yapısını güçlendirecek çok ciddi hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturduk. 2016 yılı için uygulamayı planladığımız projelerimizi hayata geçirmek için büyük bir heyecan ve şevkle çalışıyoruz. 2014 ve 2015 yılları içerisinde bir yandan kendi iç yapılanmamızı, görevlendirmeleri ve personel eğitimlerini sürdürürken, diğer yandan da ‘Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt’ hedefine uygun olarak belirlediğimiz hizmetlerimizi kaliteli bir şekilde halkımıza ulaştırmanın gururunu yaşadık. Daha yolun başındayız ve almamız gereken çok fazla mesafe var, bunun bilincindeyiz, çok çalışmak durumunda olduğumuzun farkındayız. Hayata geçirmek için bekleyen birçok projemiz var. Bu projelerimizi yeni yılda hizmete sunmak için heyecanla, gayretle mücadele edeceğiz” diye konuştu.

2015 yılının yaz döneminde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle yapılan Koordinasyon Toplantısında 2016 yılını kalite yılı olarak belirlediklerini aktaran Başkan Polat, 2015 yılında yapılan çalışmaları 2016 yılında artırmayı amaçladıklarını söyledi. Başkan Polat, “Yaşam düzeyi yüksek, modern, öncelikle bölgemizde daha sonra ülkemizde örnek alınacak bir ilçe görüntüsüne ulaşmamız için kaliteli hizmetlerimizi yeni yılda da artırmayı hedefliyoruz. 82 mahallesi, 300 bine ulaşan nüfusuyla birçok kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt, gelişime ve büyümeye müsait bir konumdadır. Gelişimi, daha sağlıklı ve kaliteli bir düzeyde gerçekleştirmek zorundayız. Hayata geçireceğimiz her proje, alacağımız her karar ve uygulamaya geçireceğimiz bütün çalışmalarımız ilçenin kaderini etkileyeceği için kalite ve kalıcı hizmetten asla ödün vermedik, vermeyeceğiz.

2016 yılında hiç durmadan, yorulmadan, dinlenmeden, tempomuzu artırarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Projelerimiz ve fizibilitesini yaptığımız çalışmalarımızın büyük bir kısmını 2016 yılında hayata geçirmek istiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalarımız için her zaman dua ve desteğe ihtiyacımız var. Vatandaşlarımızın bize verdiği desteği ve güveni karşılıksız bırakmadık, 2016 yılında yapacağımız hizmetlerle bu güvene layık olmaya çalışacağız. Bu vesileyle 2016 yılının gerek belediyemiz, gerekse Yeşilyurt adına önemli yatırımların gerçekleştirildiği bir yıl olmasını diliyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy