Başkan Gürkan, “Gençlik bir ülkenin geleceğidir” dedi.

AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç, “Battalgazi AK Parti Gençlik Kolları olarak, kongremizden sonra Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ı ziyarete geldik. Ziyaret amacımız bundan sonra belediyemizle birlikte, ilçe teşkilatımızla birlikte, daha koordineli ve yakın çalışmalarda bulunacağız. Başkanımızın da bilgi birikimiyle, referanslarından yararlanıp, daha güçlü teşkilat hazırlamak ve önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde daha seri, daha hızlı bir şekilde çalışma yapmaktır” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Gençlik Kolları teşkilatını kutluyorum. Kendileri geçtiğimiz günlerde güzel bir kongre ile yeni yönetime geldiler. Bu yönetimin Battalgazi’mize partimize ve gençlik kollarına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gençlik hakikaten bir ülkenin geleceğidir. Bu anlamda gençlik kollarımızla birlikte daha yakın temas ve çalışma içerisinde olacağız. Ve yapılan işlerin birlikte paylaşımın ve birlikte tercüme edinimi noktasında da önemli bir katkı sağlayacaktır.

Önümüz 7 Haziran’da bir seçim var. Netice itibariyle Malatya'mız ve ülkemiz istiklali için inanıyorum ki en iyi adaylar tercih edilecektir. Ve bu adaylarımızla Malatya'mızda güzel bir sonuç elde edeceğimize inanıyorum. Daha aydın, daha çağdaş bir Malatya için el birliğiyle gayret edeceğiz” diye konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy