Ağbaba, Parti Meclis Üyesi Ahmet Ertuğrul ve CHP İstanbul Milletvekili Osman Korutürk ile Ermenek'teki faciada kaybedilen madencilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret öncesinde Karşıyaka ve Muratpaşa Belediye Başkanları Hüseyin Mutlu Akpınar ve Ümit Uysal, Kardeş Belediyecilik projesi kapsamında Karaman’ın Akçaşehir, Kazancı ve Göktepe Belediyeleri ile kardeşlik protokolü imzaladılar.


Kardeş Belediyecilik projesi ile sosyal demokrasinin en önemli değerlerinden "Dayanışmayı" hayata geçireceklerini belirten Ağbaba, Karaman’da kardeşlik protokolü imzalayan Akçaşehir, Kazancı ve Göktepe belediyelerinde yaşayan özellikle kadınların ve çocukların İzmir ve Antalya’da ağırlanacağını ifade etti. Daha sonra Ermenek’te incelemelerde bulunan Heyet, Recep Gökçe’yi ve ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.


“MADENCİ ÇOCUKLARINA BURS VERİLECEK, ANTALYA VE İZMİR’DE AĞIRLANACAK”
Maden faciasında hayatlarını kaybeden işçilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Ağbaba, “37 çocuğumuza belediyelerimizin ve partimizin olanakları ile burs verilecek, İzmir ve Antalya’ya davet edilecek ve Belediyelerimiz arası kurulan dayanışma ilişkisi kardeş belediyelerimizdeki tüm vatandaşlarımız arasında da geliştirilecek” dedi.

MALATYA CHP MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA ERMENEK'TE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU


Editör: İbrahim Halil Aksoy