Takımın Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Azubuike, bu haftaki Kayseri Erciyesspor maçını işaret ederek, kazanmaya devam edeceklerini vurguladı.
Azubuike, Malatya’ya alışıp alışamadığı yönünde sorulan soruya, “Barış dolu, huzur dolu bir şehirde olduğumu düşünüyorum. Mutluyum” şeklinde cevap verdi.

“PUANIMIZ ÇOK DÜŞÜK”
Nijeryalı oyuncu, takımın istikrarsız olmasının nedeni ile ilgili soruya ise, “Futbolda bunlar olabilir. Bazen kaybedersiniz, bazen kazanırsınız. Ama biz hep daha iyi olmayı deneyeceğiz ve kazanmaya devam edeceğimize inanıyorum. Şu anda 11 puanımız var. Çok düşük puanımız. Geçen maçtan sonra yine kazanacağımıza inanıyoruz. 5 ya da 6 sıra daha yükseleceğimizi düşünüyorum” diye cevap verdi.

“YENİ HOCAMIZIN GELMESİYLE BİR KAYNAŞMA OLDU”
Takımdaki iletişimle ilgili sorulan soruyu da yanıtlayan Azubuike, “Yerli oyuncular olsun yabancı oyuncular olsun iletişimimiz üst düzey. Yeni hocamızın gelmesiyle bir kaynaşma oldu. Yeni sistemimizle, yeni hocamızla her şey daha iyi” dedi.

“HERKES GELİP BİZİ İZLEMELİ VE DESTEKLEMELİ”
Genç oyuncu bu hafta oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçını taraftarın desteğiyle kazanacaklarını belirterek, “Eğer saha düzeldiyse inanıyorum ki Erciyesspor karşısında çok daha iyi oynayacağız. Bakım yapıldığını öğrendik. İşte şimdi 3 puanı alacağız. Taraftarımıza da şunu söylemek istiyorum. Herkes gelip bizi izlemeli ve desteklemeli. İnşallah 3 puanı alacağız” diye konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy