Avukat Arif Yıldız, eşi Fatima ve kızı Büşra İkbal Yıldız'la birlikte oy kullandı. Fen Lisesi 2126 sayılı sandıkta oy kullanan Yıldız ailesinde öncelik bayanlara verildi. İlk olarak Fatima Yıldız ile Büşra İkbal Yıldız oylarını kullandılar. Büşra İkbal Yıldız, "İlk oyum babama gitti. Hayırlı uğurlu olsun" derken, Fatima Yıldız, ise "İlk oyum değil ama tüm oylar eşime" temennisinde bulundu.



"VATANDAŞLAR OYLARINA SAHİP ÇIKMALIDIR"
Eşi ve kızından sonra oy kullanan MHP Malatya milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, "Demokrasinin gereği buydu. Demokrasinin iyi bir şekilde işleyebilmesi için tüm vatandaşların oylarına sahip çıkması gerekiyor. Oyların sandığa yansıması yanı halk iradesinin sandığa yansıması demokrasinin gereğidir. İleri demokrasilerde sandığa yansıyan oylarla irade belli oluyor. İnşallah genel seçimlerin Malatya'mıza, ülkemize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum. Özellikle de Malatyalılar oylarına sahip çıkmalarını ve oylarını kullanmalarını tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.


YILDIZ TÜM SANDIK GÖREVLİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Arif Yıldız, oy kullandıktan sonra Fen Lisesi'ndeki tüm sandık kurullarını ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. MHP'li Yıldız, daha sonra da Yeşilyurt ve Battalgazi merkezlerinde oy kullanılan okulları ziyaret ederek, seçimlerde görevli herkese başarılar diledi. Yıldız, kendisiyle fotoğraf çekmek isteyen vatandaşları da kırmayarak herkesle fotoğraf çekti.

Editör: İbrahim Halil Aksoy