Basın çalışanlarının sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, hak ettikleri hayat şartlarına ve çalışma ortamlarına kavuşturulması şüphesiz basını ve dolayısıyla demokrasiyi daha da güçlü kılacağını ifade eden İl Başkanı Tüfenkci, ‘’İletişimin gücü ve etkisinin arttığı günümüzde medya dördüncü kuvvet olarak ele alınmaktadır. Medya mensuplarımızın da ellerinde bulundurdukları bu gücü hukukun evrensel standartlarından sapmadan, kişi hak ve hürriyetlerine saygıyı asla ihmal etmeden görevini ifa etmelidir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın için yol gösterici değerler olmalıdır” dedi.


Zorluk ve güçlüklere rağmen yılmadan yorulmadan çalışmaları yaptıkları mesleğe ayrıca bir kutsallık kattığına vurgu yapan Tüfenkci, ‘’Bu kutsiyet onlara apayrı bir güç ve azim vermektedir. Bizlerin gönlünde ayrı bir yeri olan yerel basınımızın değerli gazetecileri ilimizde olan gelişmeleri, yapılan faaliyetleri ve çalışmaları hemşerilerimizle paylaşıp vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi görerek güzel şehrimizi kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişmesinde aktif rol oynamaktadır.


Ben bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyor, bu anlamlı günde kişi hak ve özgürlüklerinin korunması noktasında çok önemli görev üstlenen gazetecilerin bayramını kutluyor, yerelde ve ulusalda çalışan bütün gazetecilere başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Malatya İl Başkanlığı için Hakan Kahtalı seçildi


Editör: İbrahim Halil Aksoy