İl Başkanlığı’na seçilen Hakan Kahtalı’nın ziyaretçi trafiği oldukça yoğun. Son olarak Başkan Kahtalı’yı ziyaret eden Malatya Demiryolu-İş Sendikası Başkanı ve Türk-İş Sendikası İl Temsilcisi Nurettin Öndeş ve Yönetim Kurulu üyeleri hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Demiryolu-İş Sendikası yönetimini ağırlayan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, makamların hizmet için var olduğunu vurgulayarak , “Bizler de burada inşallah ilimize en iyi katkıyı nasıl sunarız, en iyi desteği nasıl veririz, elimizden gelen neyse onları nasıl sunarız, bunları yapma çabası içerisindeyiz” dedi.


Hizmetleri yaptıkları sırada sivil toplum kuruluşlarıyla da diyalog içerisinde olacaklarını ifade eden Kahtalı, “İlimizde eksik kalmış, yapılması gerekip de gecikmiş hangi yatırımlar varsa sizlerinde desteği ile yapabilmek. İnşallah bundan sonraki süreçte de iyi işlere imza atmak için ilimiz için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” diye konuştu.


Demiryolu-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nurettin Öndeş ise, Kahtalı’nın Malatya’ya katkı sunacağına inandıklarını ifade ederek, “İktidar partisi olarak da yapacağınız her türlü çalışmalara Demiryolu-İş Sendika Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi olarak her konuda sizin yanınızdayız. Bize düşen bir şey varsa ilimizde destek amaçlı yaparız” dedi.


ÇALIK :TÜRKİYE BAŞKANLIK SİSTEMİNE GEÇMELİ


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Yeni Türkiye’ye biz 10 Ağustos 2014 tarihinde merhaba dedik” diyerek Türkiye’nin Yarı Başkanlık ya da Başkanlık sistemine geçmesi gerektiğini söyledi.  Çalık, 7 Haziran seçiminde ise en önemli konunun yeni anayasa olacağını belirtti.
Resmi küçültmek i


Editör: İbrahim Halil Aksoy