PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un yönetim kurulu, yerel basınla fikir alışverişi toplantısında bir araya geldi. Kahvaltılı basın toplantısında Yeni Malatyaspor’un ekonomik durumu ve kulübe kaynak oluşturacak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Aile meclisi ortamı oluştuğunu kaydederek sözlerine başlayan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Ortak değerimiz olan Malatya için hem fikir alış verişi yapalım hem eksiklerimiz ya da artılarımız varsa aile ortamı içerisinde tartışalım. Bir aile meclisi gibi oldu. İnşallah bir aile içerisinde Yeni Malatyasporumuza daha nasıl faydalı oluruz, neler yaparız bunu konuşmak istedik. İnşallah bu toplantının sonuca ulaşan bir anlamı olur” dedi.

“KENETLENECEĞİZ, DİK DURACAĞIZ”
Basın mensuplarına kenetlenme çağrısında bulunan Gevrek, “Tek başımıza biz bir yere kadar gidebiliriz. Hep birlikte beraber olursak bir yere gidebiliriz. Nasıl ki geçen sezon herkes inandı, birlik ve beraberlik sağlandı. Büyük bir zafere imza attık. Bu hep birlikte oldu. Bunda herkesin katkısı var. Yönetim, basın, taraftar katkı sağladı. Bu sezonda sık sık bir araya gelerek, istişareler yaparak, Malatya'mıza nasıl faydalı oluruz bunu konuşacağız. Bazı şeyler olabilir. Ufak tefek sıkıntılar olabilir. Kırgınlıklar yaşanabilir. Bunları bir tarafa bırakıp yolumuza bakmalıyız. Ortak paydamız ve hepimizin kavgası Malatya içindir. Yaptığımız kavgaların ve tartışmaların hepsi Malatya'nın bir adım daha ileriye gitmesi içindir. Ama biz bunu içimizde tartışıp, birbirimize kenetlenerek yapacağız. Ama şunu mutlak yapalım; aramızda kavga ederiz, aile içerisinde tartışırız ama Malatya'nın birliği noktasında dışarıda herkese karşı bir olacağız, kenetleneceğiz, dik duracağız. Dik durmamız lazım. Ama birlikte durmamız lazım” diye konuştu.



“YENİ MALATYASPOR KALICIDIR”
Yönetimlerin gidici, Yeni Malatyaspor’un kalıcı olduğunu belirten Adil Gevrek, “PTT 1. Lig'de mücadele ediyoruz, rakiplerimiz var. Tartışmalar ve ufak tefek sıkıntılar olabilir. Ama birlik ve beraberliği mutlaka dışarıya karşı sağlamalıyız. İnanıyorum ki bugünde yeni bir sayfa açarak, hep beraber birlik ve beraberliği sağlarız. Tartışalım, kavgamızı da edelim ama buradan çıkarken birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenelim. Hep beraber Yeni Malatyaspor için bunu yapalım. Bizim için demiyorum. Yönetim bugün var, yarın yok. Ben bugün varım, yarın yoğum. Biz, Malatya için doğru şeyler yapıyorsak, o doğru şeyleri hep birlikte alkışlayalım. Yanlışlarımız varsa hep beraber eleştirelim. Bu yanlışları düzeltmeye çalışalım. Bizim bunu yapmamız gerekiyor. Yeni Malatyaspor kalıcıdır. Kimler geldi, geçti. Ama Yeni Malatyaspor burada duracak, hepimizin olacak” dedi.

Editör: İbrahim Halil Aksoy