Malatya Vergi Dairesi binasının 6 Ocak 2015 tarihinde şiddetli bir rüzgardan dolayı uçan çatısının altında kalarak ağır yaralanan 54 yaşındaki Hüseyin Bulut, 72 gün sonra hayatını kaybetti.
Olaydan sonra kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınan Hüseyin Bulut’un, dün hayatını kaybettiği öğrenildi. Bulut’un cenazesi dün şehir mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Malatya Vergi Dairesi yetkilileri de katıldı.

İHMALKARLIK İDDİASI
Öte yandan, Hüseyin Bulut’un kardeşi Aysel Bulut, yaşanan olayın bir ihmalkarlık olduğunu ve konuyu yargıya taşıdıklarını söyledi. Yaşanan olay sonrası yetkililerden yeteri kadar destek görmediklerini savunan Bulut, “Yetkililerden kimse ile görüşmedim, kimse de gelmedi. Sürekli hastamın başındaydım, yaklaşık 40 gündür yoğun bakımdaydı. Dün saat 11.00 gibi vefat etti. Cenazeye vergi dairesi yetkilileri geldiler. Diğer yaralılar hakkında fazla bir bilgim yok. Duyumlarıma göre anne, çocuk birtakım beyin travması varmış, kimseyi tanımıyorlarmış. Bu olayı mahkemeye taşıdım, hem suç duyurusunda bulundum, hem de tazminat davası açtım. Orada bir ihmalkarlık var” dedi.

Editör: İbrahim Halil Aksoy