BAL Ligi 3'üncü Grup'ta ilk yarıyı 21 puanla 5'inci sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, Yeşiltepe'de günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Transferde Adıyaman Belediyespor'dan Ayhan Yaman'ı kadrosuna katan 44 Malatya, İstanbul Süper Amatör Ligi'nde forma giyen orta saha oyuncusuyla da prensipte anlaşmaya vardı. Transferinde küçük pürüzler kaldığı için ismi gizli tutulan orta saha oyuncusunun 1-2 gün içerisinde Malatya'ya gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Sarı kırmızılı yönetimin yine teknik heyetin raporu doğrultusunda bir golcüyle görüşme halinde olduğu belirtildi.


18 Ocak'ta başlayacak BAL Ligi'nde liderle arasında bulunan 5 puanlık farkı eritip, şampiyon olmayı hedefleyen 44 Malatyaspor Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde hazırlılarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Devre arası çalışmaları ve transferdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulunan sarı kırmızılı takımın teknik sorumlusu İsmail Tekin, takım olarak faydalı bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade etti. Günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Tekin, “Takım olarak ara dönemde güç depoluyoruz. Amacımız ligin ikinci yarısına en iyi şekilde başlayabilmek. Transferde kadromuza kattığımız Ayhan gücümüze güç kattı. Gelecek başka arkadaşlar da var. Yönetimimiz bu konuda gerekli çalışmaları yürütüyor. Ligin ikinci yarısında rakiplerimizi kendi sahamızda ağırlayacağız. Bu avantajı iyi değerlendirip, 5 puanlık farkı eritmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.


KAHTA KOMAGENE TAKIMIYLA HAZIRLIK MAÇI
Bu arada 44 Malatyaspor devre arası hazırlıkları çerçevesinde Perşembe günü Adıyaman 1.Amatör Küme ekiplerinden Kahta Komagene takımıyla bir hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşma Yeşiltepe 3 numaralı sahada oynanacak.

Editör: İbrahim Halil Aksoy