2.Organize Sanayi Bölgesi’nde, Özdallar Ayakkabı Fabrikası sahibi ve aynı zamanda MÜSİAD üyesi olan İş Adamı Yusuf Özdal tarafından verilen iftar yemeğine, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve Genç MÜSİAD Şube Başkanı Barış Yılmaz ile üyeler katıldı.


İftar programına katılan davetliler yemekten önce ayakkabı fabrikasını gezerek İş Adamı Yusuf Özdal’dan fabrika hakkında bilgiler aldılar. Daha sonra Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden yemek sonrasında fabrikasında iftar yemeği veren İş Adamı Yusuf Özdal bir konuşma yaparak davete katılanlara teşekkür etti.


Bu sene ilk defa verdikleri iftar yemeğini geleneksel hale getireceklerini belirten Özdal “Malatya’ya bir fabrika kurmak benim hayalimdi. Allah bunu bana nasip etti ve bu fabrikayı buraya kurdum. Hedefimiz fabrikada 500 tane insan çalıştırmak. Bu fabrika İlimiz için hayırlı olsun, Ramazan günü de inşallah hepimiz için hayırlara vesile olur” ifadelerini kullandı.

Editör: İbrahim Halil Aksoy