Yeni Malatyaspor’un başında ikinci maça çıkacak teknik direktör Feyyaz Uçar, zorlu bir haftaya girdiklerini belirterek, “Zorlu bir İngiliz haftası bizi bekliyor. TFF, erteleme maçımızı 28 Ocak Çarşamba gününe koydu. Bir deplasmandan sonra bir diğer deplasmana gideceğiz. Keşke içeride oynayacağımız bir maçtan sonra olsaydı. Bizim için daha avantajlı olabilirdi ama neticede TFF'nin de takvimle alakalı sorumlulukları var. Mutlaka düşündükleri bir şeyler vardır. Cuma günü 24 kişilik bir kadroyla buradan çıkacağız. Burada oyuncu bırakmak istemiyorum çünkü burada kalan oyuncuların yeterli idmanı yapacağını düşünmüyorum.

Herkes takımıyla birlikte olacak. Deplasmana cezalı oyuncularımızı da götüreceğiz. Koray'ın Ofspor maçında cezası bitmiş olacak. Aynı şekilde Samed'in de cezası bitmiş olacak. Onlarda mutlaka Ofspor maçında önemli oyuncularımız olacaklar. Bu sadece bir başlangıç. İyi bir başlangıç oldu, devamını getirmemiz lazım. Eğer arkası gelmezse, kazandığınız galibiyetin bir anlamı olmaz. Sadece akıllarda bir 3 puan olarak kalır" ifadelerini kullandı

.
Kart cezalısı oyuncular Koray Şanlı ve Samet Kartal’ın forma giyemeyeceği Konya Anadolu Selçuklu karşılaşmasını hakem Hüseyin Çiftsüren yönetecek. 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un ilk yarısında iki takım arasında oynanan müsabakayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazanmıştı. 

YENİ MALATYASPOR'DA İLFAN BAŞARAN:ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİK



Editör: İbrahim Halil Aksoy