Ligde 7 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Horozlar, Yeni Malatyaspor’u yenip kötü gidişata nokta koymanın planlarını yapıyor.
Yeni Malatyaspor karşılaşmasının son çalışmasını Malatya’da yapan yeşil-siyahlı takımda sakat oyuncuların iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında yapılan çalışma öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Altıparmak, Yeni Malatyaspor'u yenerek galibiyet hasretine nokta koymak istediklerini söyledi.


Malatya’dan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyleyen Altıparmak, “Rakibimiz yaptığı hoca değişikliğiyle bir hava yakaladı. Geçen hafta Giresun gibi zor bir deplasmandan galip dönmeleri de kan değişikliğinin işe yaradığını gösteriyor. Ama bizim de şiddetle puana ihtiyacımız var. Malatya karşısında puan ya da puanlar alabilmek için elimizden geleni yapacağız. Umarım stada gelenler keyifli bir maç izlerler. Tabi daha önce burada görev yapmış birisi olarak Malatya’nın futbolla ne kadar ilgili olduğunu biliyorum. Umarım hem onlar için hem de bizim için güzel bir sezon olur” dedi.

Editör: İbrahim Halil Aksoy